Preminuo mladić u Leskovcu povređen polomljenim staklom

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo mladić u Leskovcu povređen polomljenim staklom

Leskovčanin S.S. (22) teško povređen sinoć polomljenim staklom, zbog čega je iskrvario i preminuo u kolima hitne pomoći, rekao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

On je za agenciju Beta rekao danas da su lekari dali sve od sebe da ga spasu, ali da je mladić preminuo na putu od centra grada do urgentnog centra Opšte bolnice.

"On je dovežen u urgentni centar oko 1.50 sati sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ubodnom ranom u donjem delu stomaka i već je bio mrtav", kazao je Dimitrijević.

Portparol Policijke uprave u Leskovcu Boban Zdravković potvrdio je da je mladić stradao, ali nije izneo više detalja, rekavši da je u toku operativni rad i da se vrši šira istraga.

Prema nezvaničnim informacijama, mladiću je nanesena ubodna rana polomljenim staklom, ali je neizvesno da li je reč o nesrećnom slučaju ili je to delo nekog od grupe mladića u čijem je društvu bio S.S.

Kako agencija Beta saznaje, tragediji je prethodila čarka mladića u bilijar klubu u zgradi Doma sindikata, pa se prenela na ulicu.

"Te mladiće, četvoricu njih, video sam pola sata posle ponoći kako ulicom Koste Stamnekovića II i Ulicom Moše Pijade koja vodi prema crkvi, lumpuju i lome sve pred sobom. Kontejnere su pobacali na ulicu, prvrtali su i lomili žardinjere, lomili stakla i retrovizore. Ja sam se uplašio i pobegao u stan", ispričao je Beti jedan Leskovčanin.

Dvadesetak metara dalje od crkvene ograde polomljen je stakleni portal na kafiću Rupa u centru Leskovca, gde je policija rano jutros vršila uviđaj, a uviđaj je vršen i u Ulici Koste Stamenkovića II, koja je bila zatvorena za saobraćaj.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

TRAGIČNA TUČA U LESKOVCU Grupa momaka pravila haos na ulici, jedan preminuo od posledica UBODA STAKLOM

Izvor: Blic, 23.Nov.2018

Leskovčanin S.S (22) preminuo je noćas na putu od centra grada do urgentnog centra Opšte bolnice Leskovac od posledica ubodne rane, a Jugmedia nezvanično saznaje da je smrt nastupila usled uboda polomljenog stakla.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.