Izvor: JUGpress.com, 10.Mar.2024, 18:34

Preminuo Željko Plavšić

LESKOVAC

Premunio je Željko Plavšić dugogodišnjki aktivista civilnog sektora i član Upravnog odbora NVO Edukacioni centar iz Leskovca. Još jedan dugogodišnji borac za demokratiju i demokratizaciju društva više nije sa nama.

Sve ostalo pisaćemo kasnije

(nastavak teksta objavljen u 22.35 )

Željko Plavšić rođen je 1962. u Daruvaru, Hrvatska. Završio srednju ekonomsku školu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Paraćinu, diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu 1985. godine.

Blisko je sarađivao sa 38 od 99 opština jugoistočne i jugozapadne Srbije na uspostavljanju lokalnih službi socijalne zaštite.

Više od 1000 sati radio je kao trener u okviru Start , radio je direktno u podršci kreiranju više od 1000 biznis planova od strane marginalizovanih grupa.

Željko Plavšić je za sobom ostavio suprugu, sina i ćerku. Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.