Premijer Vučić u Juri: Vreme samoupravljanja je prošlo

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Vučić u Juri: Vreme samoupravljanja je prošlo

Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas, obilazeći kompaniju Jura u Leskovcu, da svi treba da shvate da je vreme utopijskog socijalizma i samoupravljanja prošlo i naveo da o tome govore oni koji hoće da nas vrate u prošlost.

On je dodao da je sa rukovodstvom fabrike dogovorio zapošljavanje još 3.000 radnika u tom gradu, jer će južnokorejske kompanije prebaciti svoje fabrike u Srbiju.

Odgovarajući na kritike o uslovima u kojima rade zaposleni u fabrikama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stranih investitora, Vučić je naveo da "nigde nije video te čuvene pelene".

"O tome govore oni koji se bore za prošlost i zaostajanje Srbije u budućnosti", rekao je premijer.

Naveo je da Srbija ima odgovornu, ozbiljnu i stručnu radnu snagu, da nudi subvencije koje su bolje nego u drugim zemljama i da vlada hoće i radi na rešenju problema nezaposlenosti.

"Vreme utopijskog socijalizma i samoupravljanja je prošlo, uspećemo samo radom ili nam preostaje da kukamo, pa da batalimo sve" poručio je Vučić.

Autor: Tanjug/ foto: Medija centar Beograd
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.