Premijer Vučić sutra u Leskovcu i Crnoj Travi, grad se uveliko čisti

Izvor: juGmedia, 04.Avg.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Vučić sutra u Leskovcu i Crnoj Travi, grad se uveliko čisti

LESKOVAC – Premijer Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u Leskovcu, gde će obići neka gradilišta, i u Crnoj Travi gde je planiran obilazk mlekare i razgovor s građanima te opštine.

U Leskovcu će premijer obići Zelenu zonu i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Bogojevcu, selu u kome će razgovarti s meštania.

U Crnoj Travi će najpre obiću mlekaru vlasnika Srđana Stanisavljevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << a potom će na centralnom trgu razgovarati s rukovodstvom te opštine i obratiti se okupljenim građanima.

U Leskovcu je od jutros u skoro svim delovima pojačano čišćenje grada, a krpe se i rupe na maršrutama na kojima će proći kolona vozila s premijerom.

(Kra) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vučić danas u Leskovcu i u Crnoj Travi

Izvor: Kurir, 05.Avg.2015, 10:00

Premijer će obići leskovačku Zelenu zonu, a potom i Centralno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i glavnog gradskog kolektora u selu Bogojevce..LESKOVAC - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u Leskovcu i Crnoj Travi, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.