Preko 50 miliona otišlo na tužbe za ekproprijaciju, ujede pasa lutalica i upade u šahte

Izvor: juGmedia, 23.Nov.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko 50 miliona otišlo na tužbe za ekproprijaciju, ujede pasa lutalica i upade u šahte

LESKOVAC – Na osnovu penala i kazni, grad Leskovac samo u ovoj godini je morao da plati 50,4 miliona po osnovu tužnbi za eksproprijaciju zemljišta, ali i ujeda pasa lutalica i upada u šahti.

Kako je objasnio načelnik Uprave za finasije na sinoćnjem Gradskom veću, u pitanju su izvršenja koja su se prinudno skidala sa računa budžeta grada.

Gradski većnici razmotrili su na večerašnjoj sednici >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu za prvih devet meseci ove godine, koji je realizovan sa 63 procenata.

U gradski budžet slilo se 2.462.677,115 dinara od planiranih 3.892.406.000 dinara na godišnjem nivou, saopštio je Tričković.

Na prihodovnoj strani najveći problem predstavlja slabija naplata poreza na imovinu fizičkih lica (45,5%) ali i Posebne naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine (44,7%). „Zatajili“ su u prva tri kvartala i i tekući namenski transferi od Republike„, dodao je načelnik.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.