Izvor: JUGpress.com, 02.Maj.2023, 11:07

Prejaka svetlost u Medveđi

MEDVEĐA-KURŠUMLIJA-BOJNIK-LESKOVAC-LEBANE-VLADIČIN HAN

Fudbaleri Jablanice iz Medveđe poraženi su na svom terenu sa 2:4 u meču sa očigledno prejakom ekipom Svetlosti iz Badnjevca. Ovaj poraz i gubitak tri planirana doveo je ekipu zonaša iz Medveđe u grupi ekipa koje će se boriti do kraja sezone za očuvanje zonaškog statusa.

U Kuršumliji domaća ekipa OFK Kosanice sa 3:2 savladala je bojničku Pustu reku a u komšijskom odmeravanju snaga u Gonjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Stopanju ekipa domaćeg Jedinstva sa 3:2 savladala je vinaračku Mladost 1959. Leskovačka Sloga je sa 2:0 poražena u Alakincu od istoimene ekipe. Dugogodišnji zonaški rivali SFK Morava i Radan iz Lebana igrali su nerešeno 0:0 na stadionu pored reke Južne Morave u Vladičinom Hanu. (kraj) VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.