Preispituje se optužnica protiv Slobodana Kocića

Izvor: juGmedia, 31.Jan.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preispituje se optužnica protiv Slobodana Kocića

LESKOVAC – Apelacioni sud u Nišu naložio je Višem sudu u Leskovcu da preispita optužnicu protiv bivšeg gradonačelnika Leskovca Slobodana Kocića, koji je proveo pet meseci u istražnom zatvoru.

Kocićev branilac Dejan Ćirić iz Niša rekao je Jugmedii da je Veće Apelacionog suda u Nišu zapravo usvojilo prigovor Slobodana Kocića.

“To znači da će Viši sud u Leskovcu morati da preispita optužnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << protiv Kocića, koja je ogromna i u kojoj nema nikakvih dokaza”, kazao je Ćirić.

Optužnica protiv Kocića i još sedmoro njegovih saradnika podignuta je krajem novembra prošle godine.

Kocić, koji je i lider leskovačkih demokrata, tereti se da je zloupotrebom službenog položaja i falsifikovanjem službenih isprava oštetio budžet Leskovca za oko 74 miliona dinara.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.