Izvor: JUGpress.com, 28.Sep.2021, 21:43

Predstavnici TOL-a na Turističkom forumu Srbije

LESKOVAC

Predstavnici Turističke organizacije grada Leskovca učestvovali su na Turističkom forumu Srbije u Velikom Gradištu, a povod je bio obeležavanja Svetskog dana turizma.

Na forumu su učestvovali zaposleni u regionalnim, gradskim i opštinskim Turističkim organizacijama, predstavnike Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija kao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i Turističke organizacije Srbije.

Održan je i okrugli sto na temu: „Postkovid suočavanje sa odlivom kadrova iz turizma. Ljudski resursi kao međa između uspešnih i neuspešnih destinacija“, kao i predavanje i radionica na temu „Story telling“.

Kroz edukativne programe i radionice, predstavnici turističkih organizacija razmenili su iskustva i upoznali su se sa aktuelnim izazovima i savremenim trendovima u promociji turističke ponude Srbije. Forum je održan nakon pauze uslovljene pandemijom, a organizator događaja je po tradiciji Turistička organizacija Srbije.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.