Predstava, koncert i tribina na sajtu Leskovačkog kulturnog centra

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2020, 11:05

Predstava, koncert i tribina na sajtu Leskovačkog kulturnog centra

Na sajtu Leskovačkog kulturnog centra od 26. do 31. maja zainteresovani će moći da pogledaju predstavu Hamlet u pikantnom sosu, koncert Omladinskog kamernog orkestra Strings, retrospektivu 12. Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije i tribinu sa glumcem Bogdanom Diklićem.

Ustanove kulture otvorile su svoja vrata za publiku nakon ukidanja vanrednog stanja uvedenog zbog virusa korona, a većina u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Leskovcu nastavila je da objavljuje onlajn sadržaj. Ovonedeljni program Leskovačkog kulturnog centra otvoriće predstava Hamlet u pikantnom sosu koja će se emitovati u utorak, 26. maja od 21 sat.

Predstava Hamlet u pikantnom sosu rađen je po tekstu Alda Nikolaja 2016. godine, u režiji Darka Zloporubovića i izvođenju glumaca amatera. Dan kasnije, 27. maja na programu je retrospektiva 12. LIFFE-a koji je održan od 18. do 22. septembra 2019. godine.

U četvrtak, 28. maja od 21 sat publika će moći da uživa u nastupu Omladinskog kamernog orkestra Strings, a u petak, 29. maja u stihovima Bore Zdravkovića, Prvoljuba Pejatovića, Saše Hadži-Tančića, Nikolaja Timčenka, Tomislava N. Cvetkovića u okviru programa Pesma za dobar dan.

Ovonedeljni program zatvoriće tribina sa glumcem Bogdanom Diklićem koja će se emitovati u subotu, 30. maja.

Sav sadržaj emituje se na sajtu Leskovačkog kulturnog centra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.