Izvor: JUGpress.com, 30.Nov.2020, 23:01

Predškolska ustanova u Vlasotincu i niži razredi od sutra rade od kuće

VLASOTINCE

Na predlog Štaba za vanredne situacije u Vlasotincu, Školska uprava Leskovac odobrila je rad od kuće za učenike nižih razreda osnovnih škola i polaznike Predškolske ustanove „Milka Dimanić“ na teritoriji ove opštine .

Prema ovoj odluci učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola i polaznici vrtića od 1. do 20. decembra preći će na onlajn program.

            Razlog je i dalje veliki broj zaraženih na teritoriji opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji se ne smanjuje, iako je vanredna situacija na snazi već 18 dana.

            “Ako ne svedemo kontakte na one koji su zaista neophodni, brojke će i dalje da rastu. Apelujem na građane da poštuju mere i da svi zajedno doprinesemo smirivanju situacije”, kaže komandant štaba i predsednik opštine Bratislav Petrović.

            U poslednja 24 sata vlasotinački Dom zdravlja beleži 43 nova slučaja pozitivnih pacijenata – pokazuje zbir rezultata PCR i antigenskih tetsova. U 15-ak slučajeva, u poslednjih mesec dana, dogodilo se da test  bude pozitivan i nakon dve nedelje od prvog nalaza, iako pacijenti u međuvremenu koriste terapiju i osećaju poboljšanje opšteg stanja, konstatuju lekari.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.