Predsednik Komore: Ugrožavaju mi porodicu, prete mi grobom

Izvor: juGmedia, 23.Nov.2013, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Komore: Ugrožavaju mi porodicu, prete mi grobom

LESKOVAC – Predsednik Regionalne privredne komore Goran Jović podneo je krivičnu prijavu protiv nepoznatih osoba zbog pretenji i kampanje kleveta i laži, koje se anonimno dostavljaju državnim organima.

„S obzirom da se ni posle dve godine, kampanja protiv mene ne zaustavlja, nego mi se čak poručuje da neće stati dok mi ne unište porodicu, a mene ne oteraju u grob, primoran sam da reagujem”, navodi se u pismu, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dostavljeno na adresu Jugmedie.

Jović je krivičnu prijavu protiv nepoznatih lica podeo Osnovnom tužilaštvu u Leskovcu. Traži da s  pronađu krivci koji protiv njega stalno pišu anonimne krivične prijave “ u kojima  se ponavljaju i vrte isti netačni i besmisleni navode, puni patološke mržnej”, piše u Jovićevoj prijavi, a u pismu se dodaje da je poslednji put jedna takva prijava otišla na 70 adresa.

Čini se da Jović zna ko stoji iza napada.

„Dve poslednje godine trpim beskrupuloznu i bestijalnu kampanju, koju zajedno vode par nezadovoljnih zaposlenih i bivših radnika u Regionalnoj privrednoj komori  Leskovca, uz pomoć nekih medija i pojedinaca iz političkog života jug Srbije”, stoji u pismu.

Jović je dostavio i podršku Privredne Komore Srbije i Saveza zemljoradničkih zadruga Jablaničkog i Pčinjskog okruga, ali i pečte sa potpisima generalnih direktora Simpa ,Jumka, Alfaplama i Mlekare iz Surdulice, te podršku predsednika opština Surdulice, Preševa i Bujanovca.

Goran Jović je 4. maja ove godine po treći put izabran za predsednik Regionalne komore, a petnaestak dana kasnije protiv njega je podneta krivična prijava za navodne malverazacije oko fomroranje zajedničkog preduzeća sa Italijanima.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.