Izvor: JUGpress.com, 22.Mar.2019, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje o značaju vode u Domu kulture Roma

LESKOVAC

U Domu kulture Roma povodom Svetskog dana voda održano je predavanje pod nazivom „Značaj vode za nas“.

Predavač, radiolog Ivan Milošević, kaže da rado drži predavanja na ovom mestu, jer ima publiku koja je zainteresovana da nešto novo sazna i nauči, naročito kad je zdravlje u pitanju.

„Pričamo o tome kakvu ulogu u organizmu ima čista voda, sa prirodnim sastojcima, a kakve kada >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se dodaju hemikalije, pa dobijemo npr. gazirana pića i razne druge napitke. Voda može da se upotrebljava ne samo kao izvor života, nego i kao lek.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.