Pred Leskovčanima “ Propovednik ”,  prvi roman Bratislava Stamenkovića

Izvor: juGmedia, 11.Maj.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred Leskovčanima “ Propovednik ”,  prvi roman Bratislava Stamenkovića

Prvenac Leskovčanina Bratslava Stamenkovića biće večeras promovisan pred publikom u Kulturnom centru Leskovac, a o ovom pitkom filozofskom delu govoriće Memuna Zvizdić, izvršni direktor Udruženja „Žene ženama“ iz Sarajeva i Milorad Cvetković, novinar i književnik iz Leskovca.

Odlomke iz Romana čitaće sam autor

Osnova romana je Nikomahova Aristotelova etika, odnosno, mudrost, znanje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i veština, nadograđen čovekoljubljem, poštovanjem i uvažavanjem različitosti kroz jednu laganu priču o Hasanu, mladom Turčinu Seldžuku. Radnja se događa u 13. veku na prostorima Sirije, Anadolije i Antiohije.

Promocija romana je zakazana za večeras u 19 sati na spratu LKC-a.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Istorijski roman Bratislava Stamenkovića o večitom sukobu Istoka i Zapada

Izvor: juGmedia, 11.Maj.2018

Bratislav Stamenković predstavio je večeras leskovačkim čitateljima svoj prvi roman „Propovednik“, istorijsku priču o dve civilizacije, o večitom sukobu Istoka i Zapada, o hiršćanstvu i islamu i predrasudama koje nosimo u sebi, a radnja romana smeštena je u 13. veku i obuhvata teritoriju...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.