Prazna sala: Građane ne zanima kako se troši njihov novac

Izvor: B92, 12.Dec.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prazna sala: Građane ne zanima kako se troši njihov novac

Leskovac -- U šta bi novac svih građana trebalo da se uloži Leskovčani nisu predložili, jer se na javnoj raspravi nije pojavio nijedan građanin.

Leskovac je jedan od prvih gradova na jugu Srbije koji je u kreiranje budžeta uključio građane, koji svoje predloge mogu da iskažu u toku cele godine popunjavanjem onlajn ankete.

Ipak u skupštinskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sali niko od građana nije se pojavio da diskutuje kako će se trošiti pare u 2019. godini, pišu Južne vesti.

Inače, predloženi budžet za 2019. godinu veći je za 170 miliona od ovogodišnjeg i iznosi 4,4 milijarde dinara.

Budžet treba da usvoje odbornici na sledećoj sednici Skupštine.

Podsetimo, svoju nezainteresovanost građani su pokazali i prošle godine kada se na javnoj raspravi pojavila jedna građanka, koja je samo nemo pratila dešavanja u skupštinskoj sali.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.