Pravda i razvoj  traži jedinstven stav o opštinama Vučje i Grdelica

Izvor: juGmedia, 24.Mar.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravda i razvoj traži jedinstven stav o opštinama Vučje i Grdelica

LESKOVAC – Pokret pravda i razvoj traži od svih čelnika opozicionih izbornih listi da se potpisivanjem zajedničke izjave obavežu da će nakon lokalnih izbora u roku od 6 meseci odobriti konstituisanje opština Vučje i Grdelica.

“Neargumentovan je stav Srpske napredna stranke po kome ne postoji ekonomska opravdanost za ponovno uspostavljanje opština Grdelica i Vučja. Ako je koncentracija novca i moći u rukama gradonačelnika Cvetanovića jedini razlog da se odbije inicijativa >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za uspostavljanje ovih opština, onda je na građanima ovih mesnih zajednica da nedovosmisleno na predstojećim lokalnim izborima kazne ovakvu politiku gradonačelnika Cvetanovića i Srpske napredne stranke”, navodi se u saopštenju s potpisom potredsednika Dejana Petrovića.

Ocenjuje se da Vučjancima novac deli na „kašičici“, a direktori imenuju iz kabineta u Leskovcu, a gradonačelnik Leskovca ponoov proziva zbog selidbe uprava državnih preduzeća u Vranje.

“Da se gradonačelnik Cvetanović ovako uporno suprotstavljao odlukama o seljenju leskovačke Pošte, Vojnog odseka, Bezbednosno informativne agencije i Republičke saobraćajne policije u Vranje donekle bismo mogli da razumemo ovaj njegov stav. Medjutim,  odbijanjem inicijative gradjana Vučja i Grdelice i ćutanjem o seljenju republičkih insititucija iz Leskovca u Vranje, gradonačelnik Cvetanović je jasno potvrdio želju za jačom dominacijom na lokalnom nivou, ali i bespogovornu poslušnost prema Beogradu na štetu interesa svih gradjana Leskovca”.

(kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.