Izvor: JUGpress.com, 02.Jun.2023, 21:41

Pozivaju preduzetnike i privrednike na „Dan otvorenih vrata sa gradonačelnikom“

LESKOVAC

Iz lokalne samouprave Grada Leskovca pozivaju sve zainteresovane preduzetnike, vlasnike malih i srednjih preduzeća da prisustvuju “Danu otvorenih vrata gradonačelnika za privrednike i preduzetnike“. Gradonačelnik Goran Cvetanović će u ponedeljak, 12.6.2023. godine u 12 časova u Svečanoj sali grada Leskovca, održati još jedan sastanak i razgovarati >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa privrednim subjektima sa teritorije grada Leskovca.

Iz lokalne samouprave se poručuje i da je cilj sastanka uspostavljanje i jačanje dobre komunikacije i saradnje između lokalne samouprave i privrednih subjekata koji posluju u Leskovcu i doprinose unapređenju privrednog ambijenta koji lokalna samouprava nastoji da još više poboljša i stvori povoljne uslove za dalji razvoj grada Leskovca. (kraj)IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.