Poziv za Svetoilijsku akciju dobrovoljnog davanja krvi

Izvor: juGmedia, 04.Avg.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za Svetoilijsku akciju dobrovoljnog davanja krvi

LESKOVAC – Tradicionalna Svetoilijska akcija dobrovoljnog davanja krvi 11. po redu održaće se u sredu od 8 do 12 časova u prostorijama Službe za transfuziju krvi leskovačke Opšte bolnice najavila je PR ove službe Maja Danilović.

Danilovićeva ističe da Služba transfuzije Opšte bolnice Leskovac raspolaže zadovoljavajućim zalihama krvi za ovo doba godine.

„To ne bi trebalo da bude prepreka za >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dobar odziv na sutrašnjoj tradicionalnoj akciji u kojoj je proteklih godina prikupljano u proseku po 50 jedinica krvi”, kaže.

Prigodne poklone za učesnike ove akcije obezbedili su Kompanije Zdravlje Aktavis i Zlatan trag, Metla komerc, DCP Hemigal i Javno preduzeće SRC Dubočica koje je obezbedilo besplatne karte za bazen.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.