Požar kod Špitalja umalo zahvatio dalekovode, južni deo grada bio bez struje

Izvor: juGmedia, 15.Jul.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar kod Špitalja umalo zahvatio dalekovode, južni deo grada bio bez struje

Požar koji je izbio na Špitlsjkom groblju u Leskovcu ugrozio je čak i obližnju stanciu Elektrodistribucije, pa je na nekih sat vremena ceo južni deo grada bio bez struje.

Vatrogasci su tek nešto posle 13 časova pristigli da gase vatru koja je tinjala od ranog jutra i proširila se sa groblja, preko fudbalskog terena „Lider MGM“ do stujnog postrojenja.

U distribuciji nam je rečeno da su struju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << isključili iz predostrožnosti da se vatra ne proširi na do samog postrojenja.

Pretpostavlja se da je nisko rastinje zapaljeno bačenim opuškom cigarete, a u Sektoru za vanredne situacije apeluju na građane da budu obazrivi i ne ugrožavaju na sličan način okolinu po letnjim vrućinama.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Izbegnuta katastrofa: Požar u Leskovcu umalo zahvatio dalekovode (FOTO)

Izvor: BKTV News, 15.Jul.2017

Požar koji je izbio na Špitaljskom groblju u Leskovcu ugrozio je čak i obližnju stanicu Elektrodistribucije, pa je na nekih sat vremena ceo južni deo grada bio bez struje.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.