Izvor: JUGpress.com, 22.Okt.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povredjivali se u šumi

MEDVEDJA

Dom zdravlja u Medvedji je u toku jučerašnjeg dana imao pune ruke posla.

Zbog različitih vrsta povreda četiri osobe su hitno transportovane za leskovačku bolnicu a jedna od njih jhe upućena u niški Klinički centar.

Direktor Doma zdravlja u Medvedji dr Dragan Andjelković je rekao za JUGpress da su ekipe Doma zdravlja zbrinjavale povredjene u šumi ali i desetogodišnjeg dečaka koji se, kada ga je majka ostavila kratko samog u kući, napio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i bukvalno ugrozio svoj život.

Jedna osoba je imala povrede od motorne stestere, jedna je povredjena prilikom prevrtanja traktora.

Treći čovek je povredjen kada je palo drvo na njega.

Povrede su se dešavala u području Bučumeta, Tupala i Vrapca.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.