Izvor: S media, 21.Dec.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena žena ne zna da se policajac ubio zbog nje

Tanja Marinković Stanković, koja se u niškom kliničkom centru oporavlja od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u Leskovcu, još ne zna da je policajac Saša Živković, koji ju je udario kolima, izvršio samoubistvo.

Tanjin suprug Dragan Stanković kaže da ne želi to da joj saopšti da se, jer je ionako u teškom stanju posle povreda zadobijenih u udesu.

Plače zbog ćerki

- Ona ne zna šta se desilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << niti ja imam nameru da joj to kažem. Ne želim da je dodatno opterećujem - kaže njen suprug Dragan Stanković, koji je suprugu juče obišao u niškoj bolnici.

Policajac se ubio iz straha da ne izgubi posao

Policajac pregazio ženu, pa se ubio (VIDEO)

Leskovac: Vozač džipa lišen slobode

Tanja, koja je u nišku bolnicu primljena sa prelomom lobanje, nosnih kostiju i ruke dobro se oporavlja. Dijagnostika je pokazala da nema unutrašnjeg krvarenja koje je najkritičnija komplikacija u ovakvim slučajevima. Dragan kaže da je Tanja svesna, ali da još nije u stanju da govori za medije.

- Ona je jako nervozna, plače i sekira se za decu. Imamo ćerke od sedam i trinaest godina za koje je mnogo vezana i odvojenost od njih joj teško pada. Boravak u bolnici za nju je veoma traumatično iskustvo jer se ona plaši povređivanja i ima fobiju od krvi - objašnjava Stanković.

Komentarišući okolnosti nesreće, Stanković ističe da je o ženinom povređivanju saznao iz medija, iako se tragedija dogodila ispred njihove zgrade.

"Nisam slutio nesreću"

- Inženjer sam po profesiji, pa sam nešto crtao kada je Tanja izašla iz kuće. Kako je nije bilo duže vreme, pitao sam ćerke gde je, jer nam je bila slava i Tanja je uveliko bila u pripremama za taj događaj. One su mi kazale da je mama istrčala da kupi pečurke za salatu. Slučajno sam pogledao kroz prozor, a kako stanujemo na petom spratu, video sam da je neka gužva na ulici. Pozvao sam policiju, a oni su mi kazali da još ne znaju tačno šta se desilo.

Nisam ni slutio da je Tanja stradala. Nakon nekoliko sati na televiziji sam video kajron sa informacijom o nesreći i Tanjine inicijale. Otrčao sam u leskovačku bolnicu gde mi je dežurni lekar objasnio da povrede izgledaju dosta strašno, ali da će tek snimanje pokazati koliko su opasne. Zatim je prebačena u Niš, bila je u šok sobi i tad sam je prvi put video. Strahovao sam za nju i kada sam danas video da mene i naše prijatelje prepoznaje, odahnuo sam - kaže Stanković.

(Pres s)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.