Poverenik DS: Nismo dobili odgovor na pitanja o putovanjima

Izvor: juGmedia, 17.Okt.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poverenik DS: Nismo dobili odgovor na pitanja o putovanjima

LESKOVAC – Poverenik Demokratske stranke u Leskovcu Saša Stojanović izrazio je sumnju u podatke o utrošenom novcu za putovanja gradonačelnika i saradnika, iznetih na konferenciji za novinare u sedištu GrO Srpske napredne stranke.

On je u saopštenju prozvao gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

„Posle nemuštog odgovora iz njegovog kabineta i posle izjava neovlašćenih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i nestranačkih lica upućenih iz stranačkih prostorija, verujemo da ćemo samo od njega dobiti tačne odgovore“, navodi poverenik DS.

„Ne sumnjamo u njegov osećaj odgovornosti prema građanima Leskovca i verujemo u njegovu svest o posledicama iznošenja netačnih podataka u javnost, te smo zato sigurni da tačne podatke možemo dobiti samo od čoveka zaduženog za izvršenje gradskog budžeta“, zaključuje se u saopštenju Saše Stojanovića.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.