Poverenica za izvršenje vanzavodskih krivičnih sankcija iz Leskovca osumnjičena da je primala mito

Izvor: JužneVesti.com, 16.Mar.2024, 21:58

Poverenica za izvršenje vanzavodskih krivičnih sankcija iz Leskovca osumnjičena da je primala mito

Zbog toga što je osođeniku iz Vlasotinca odobrila da napušta prostorije u kojima izdržava kaznu zatvora, uhapšena je poverenica za izvršenje vanzavodskih krivičnih sankcija iz Leskovca. Iz niškog Tužilaštva kažu da sumnjaju da je tražila usluge izvođenja fizičkih radova kod nje i njenih bliskih rođaka i prijatelja.
54-godišnja E. P. koja je obavljala funkciju poverenika za izvršenje vanzavodskih krivičnih sankcija, Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Ministarstva pravde RS za nadležnost Višeg suda u Leskovcu i Višeg suda u Vranju tereti se da je u toku 2023. i 2024. godine suprotno Zakonu o izvršenju vanzavodskih sankcija, zloupotrebila svoj položaj i primila mito u vidu izvedenih...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.