Izvor: JUGpress.com, 04.Mar.2024, 19:07

Potpisan Aneks ugovora za nabavku medicinske opreme za leskovačku bolnicu

LESKOVAC

U Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave potpisan je Aneks ugovora za nabavku medicinske opreme sa pripadajućom infrastrukturom. Ugovor je u ime Grada Leskovca potpisala članica Gradskog veća Brankica Stamenković. Ministarstvo držane uprave i lokalne samouprave će nakon ovoga moći da izvrši namenski tranfer gradu Leskovcu kao deo preostalih 70% ugovorene vrednosti.

Iznos sredstava >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je 134.778.000 dinara sa PDV-om.

Iz lokalne samouprave podsećaju da je krajem prošle godine sa pomenutim ministarstvom potpisan ugovor o namenskom transferu dela sredstava u iznosu od 30% od ugovorene cene, tačnije 57.762.000 dinara sa PDV-om, stoga ukupan iznos transfera iznosi 192.540.000 dinara. Podsećaju i da je u toku prošle godine, leskovačka bolnica dobila dva skenera, dva rendgen aparata i ultrazvučna aparata u vrednosti od 1,6 miliona evra, zatim mamograf u vrednosti od 300.000 evra i magnetnu rezonancu vrednu 1,65 miliona evra. (kraj) IS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Opštoj bolnici Leskovac još 134,8 miliona

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 15:13

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave izvršiće namenski transfer novca gradu Leskovcu u iznosu od 134,8 miliona dinara, prema Aneksu ugovora za nabavku medicinske opreme sa pripadajućom infrastrukturom, koji je potpisala članica Gradskog veća Brankica Stamenković.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.