Izvor: JUGpress.com, 21.Okt.2021, 22:36

Potpisan Aneks 1 ugovor o sanaciji omladinskog naselja na Vlasinskom jezeru

LESKOVAC

Direktor Turističke organizacije grada Leskovca Nebojša Kocić danas je u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija potpisao Aneks I ugovora, vezan za projekat  – Sanacija omladinskog naselja na Vlasinskom jezeru, saopšteno je danas.

“Ovim Aneksom se ministarstvo obavezuje da na ime finansiranja ovog projekta izvrši prenos sredstava u iznosu od 10 miliona dinara na račun budžeta >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grada Leskovca koji će takođe učestvovati u finansiranju ovog projekta.

Nakon uplate sredstava krenuće se u proceduru realizacije planiranih aktivnosti iz Projekta i sanaciji objekta na Vlasinskom jezeru prema postojećoj projektnoj dokumentaciji a tiče se pripreme neophodne dokumetacije i raspisivanja tendera.

Objekat “Omladinsko naselje” je u vlasništvu grada Leskovca a dato je na korišćenje Turističkoj organizaciji grada Leskovca. Naselje će, nakon sanacije, pružiti idealnu mogućnost za razvoj turizma kroz realizaciju škole u prirodi, ali i za pripremu sportista i sportskih ekipa. Omladinsko naselje koje raspolaže sa smeštajnim kapacitetom od preko 200 ležajeva, biće od vitalnog značaja za razvoj turizma.

Zahvaljijući pomoći  i angažovanju ministarke MTT – a Tatjane Matić i Državnog sekretara MTT- a Žikice Nestorovića, Projekat će nakon trogodišnjeg apliciranja  krenuti u realizaciju stvarajući povoljne uslove za razvoj i unapređenje turizma juga Srbije”, navodi se u sopštenju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Ponovo najavljena rekonstrukcija Omladinskog naselja na Vlasinskom jezeru

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2021, 09:56

Iako je rekonstrukcija Omladinskog naselja na Vlasinskom jezeru bila najavljena još za 2019. godinu, direkor TOL-a Nebojša Kocić u četvrtak je u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija potpisao aneks ugovor vredan 10 miliona dinara, kako bi odmaralište bilo rekonstruisano i korišćeno...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.