Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2022, 11:01

Postpopisna anketa u Srbiji

BEOGRAD-LESKOVAC-VRANJE-NIŠ

Republički zavod za statistiku najavio je danas da će od 2. do 11. decembra sprovesti Postpopisnu anketu na slučajnom uzorku od oko 20.000 domaćinstava u 106 opština, u 250 popisnih krugova, na osnovu koje će se obaviti kontrola kvaliteta podataka prikupljenih Popisom stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. godine.

Podaci prikupljeni u anketi služiće za kontrolu broja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << popisanih lica, domaćinstava i stanova, kao i za kontrolu odgovora na pojedina pitanja iz popisnog obrasca, odnosno za ocenu statističke pouzdanosti rezultata Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.

Tokom ankete građani se za sve informacije mogu obratiti info-centru na broj 0800 444 005 od 8 do 20 časova.

8

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra počinje postpopisna anketa

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Dec.2022

Republički zavod za statistiku (RZS) najavio je da će od sutra do 11. decembra sprovoditi Postpopisnu anketu na slučajnom uzorku od oko 20.000 domaćinstava, u 106 opština, u 250 popisnih krugova, na osnovu koje će se izvršiti kontrola kvaliteta podataka prikupljenih Popisom stanovništva, domaćinstava...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.