Izvor: JUGpress.com, 28.Feb.2024, 21:24

Posle objave JUGpressa ispred leskovačkog pozorišta ispravili natpis

LESKOVAC

Posle objave Regionalne informativne agencije JUGpress a na osnovu javljanja čitalaca, ispred leskovačkog Narodnog pozorišta ispravljeno je obaveštenje pa je “žandinjera” ipak ispravljena u “žardinjera”.

A glavnu i odgovornu urednicu JUGpressa telefonom je danas zvao izvesni Nemanja koji nam je ovo javio ali i savetovao da “ne treba da pišemo ” da su napravili grešku.

Rekao je da radi u pozorištu.

Dobro obaveštene kolege >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << novinari su nam objasnili da se radi o Nemanji koji je juče bio među aktivistima SNS koji su delili informator i sa kojim se pozdravio gradonačelnik Leskovca koji se nije pozdravljao sa svima.

A žardinjere ispred ove kulturne ustanove su dobile novo obaveštenje. (kraj) LJS/SM

Čitaoci javljaju: A ispred pozorišta. . .

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.