Posečena stabla danima u Radničkoj ulici

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posečena stabla danima u Radničkoj ulici

Grane i trupci od posečenih platana stoje nasred Radničke ulice puna četvrti dan, a meštani istoimenog naselja u Leskovcu kažu da bukvalno ne mogu da prolaze trotoarom.

Zamenik direktora „Komunalca“ Vladimir Sinadinović kaže da radnici nisu uspeli da počiste sve na vreme zbog velikog obima posla.

Neke grane su jako debele. Pojedina stabla, koja su jako bolesna, morala su da budu u potpunosti posečena. Puno je posla, ali mi sav otpad odnosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na deponiju u Donjoj Jajini. Uskoro će sve biti počićšeno i molimo građane za strpljenje - kazao je Sinadinović za Južne vesti.

On dodaje da će ona stabla koja budu potpuno uklonjena biti zamenjena novim platanima u jesenjoj sadnji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.