Izvor: JUGpress.com, 29.Feb.2024, 18:34

Porodilja koja se porodila u Leskovcu preminula je u Kliničkom centru u Nišu

NIŠ-LESKOVAC

U Univerzitetskom kliničkom centru Niš preminula je D. L. (30), koja se porodila u Opštoj bolnici u Leskovcu..

Ona je zbog kompliacija posle porođaja u Niš.

Pacijentkinja D. L. (31) iz Opšte bolnice Leskovac primljena je dana 28.02.2024. u 15.34 na Kliniku za ginekologiju Niš nakon prethodno urađenog carskog reza u Opštoj bolnici u Leskovcu,a zbog sumnje na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << krvarenje u trbuhu, saopšteno je iz te ustanove.

„Pacijentkinja je na prijemu bila u izuzetno teškom opštem stanju. Nakon kliničkog ultra-zvučnog pregleda pacijentkinja se prebacuje u jedinicu intezivne nege Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Pristupljeno je laboratorijskoj obradi, reanimaciji i pripremi za hitan hiruški zahvat“, dodaje se u saopštenju.

Iz KC Niš saopštavaju da je, uprkos hitnom hirurškom zahvatu i naporima dežurne ekipe ginekologa i anesteziologa, pacijentkinja preminula u jutarnjim satima u 6.50. (kraj) LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.