Popisi objekata završeni u Leskovcu, Medveđi, Lebanu i Bojniku

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2017, 03:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popisi objekata završeni u Leskovcu, Medveđi, Lebanu i Bojniku

Posle Čačaka, Leskovac je grad u kome je najbrže izvršen popis nelegalizovanih objekata, a posao su završile i opštine Medveđa, Lebane i Bojnik, dok lokalnae samouprave u Vlasotincu i Crnoj Travi posao privode kraju.

Ovo je saopšreno danas na sednici Saveta Jablaničkog okruga gde se pored sprovođenja Zakona o ozakonjenju razgovaralo i o reformama komorskog sistema u Srbiji.

Načelnik okruga Božidar Stojiljković >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rekao je da je na teritoriji Jablaničkog okruga popisano, po satelistkim snimcima iz 2016. godine, 79.805 objakata, a da je do sada legalizovano je 11.492 objekta, dok je nepopisano ostalo 4.600, od kojih 4.000 samo u Vlasotincu, sve ukupno 3 posto.

Stojiljković je ocenio da je Jablanički okrug ostvario izuzetne rezulate u oblasti izvoza od 213 miliona dolara, koji je povećan čak za 15 posto, sa suficitom od , čak, 34 posto.

“To je rezultat kojim se retko koji okrug može pohvaliti”, istako je načelnik okruga.

Milica Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.