Izvor: Blic, 20.Jun.2023, 16:50

Ponovo objavljeni snimci tragedije u kojoj je poginula Stanika Gligorijević: Evo šta se vidi, a šta ne, i kako je sudija objasnio da nema dokaza da je vozio Babić (VIDEO)

Snimci nastali u vreme saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac u kojoj je poginula Stanika Gligorijević ponovo su se pojavili danas u javnosti. Reč je o snimcima sa nadzornih kamera sa naplatne rampe, od kojih dva, koji su već objavljeni u medijima, prikazuju trenutak sudara i sve šta se posle nesreće dogodilo, dok se na druga dva vidi protok saobraćaja ka Nišu i Leskovcu - ali ne i trenutak nesreće.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NIJE MOGUĆE NIŠTA KRATITI ILI DODAVATI" Pomoćnik izvršnog direktora "Puteva Srbije" o snimku udesa u kojem je poginula Stanika Gligorijević

Izvor: Blic, 20.Jun.2023

Pomoćnik izvršnog direktora JP "Putevi Srbije" Darko Savić izjavio je da u slučaju nesreće u kojoj je na naplatnoj rampi Doljevac stradala Stanika Gligorijević nije bilo moguće manipulisati snimcima koji su nastali toga dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.