Ponovljen žreb u Jablaničkoj ligi: Prvenstvo kreće za vikend sa 17 klubova

Izvor: juGmedia, 13.Avg.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovljen žreb u Jablaničkoj ligi: Prvenstvo kreće za vikend sa 17 klubova

LESKOVAC – Na konferenciji klubova ponovljen je dans žreb takmičarskih brojeva u Jablaničkoj okružnoj ligi, čime je otklonjena opasnost bojkota prvenstva klubova koji se nisu mirili sa odlukom da ova liga broji 18 ekipa.

Kako je postignut konsenzus između pobunjenih klubova i saveza da u okružnom stepenu takmičenja bude 17 timova, Jablanička liga će narednog vikenda početi na vreme kako je i planirano.

Žrebom je rukovodio predsednik Gradskog fudbalskog saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovac Aleksandar Petković, a u prvom kolu sastaće se: Šumadija – Omladinac, Vučje – Brza, Radnički – Železničar, Čekmin – Mladost (Vinarce), Umac – Progres, Sloga (Lipovica) – Mladi borac, Zloćudovo – Jedinstvo (Gornje Stopanje) i Sloboda (Donje Brijanje) – Dubočica, a slobodna će biti Plantaža.

Svi klubovi će kao domaći igrati svoje utakmice nedeljom, sem Dubočice koja je prijavila subotu.

Ovim je poništen žreb takmičarskih brojeva pretprošlog utorka koji je bojkotovala polovina klubova, a ekipa Kumareva što je bio glavni kamen spoticanja vraćena u Međuopštinsku ligu.

Kako je povratkom Kumareva došlo do pomeranja u Međuopštinskoj ligi Izvršni odbor FS Jablaničkog okruga danas je na hitno sazvanoj sednici odlučio da početak prvenstva u ovom stepenu takmičenja pomeri za sedam dana, pa će umesto narednog vikenda ova liga krenuti 22. i 23. avgusta, čime je dobijeno vreme da se odluči kako će izgledati.

(Kraj)ris
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.