Izvor: JUGpress.com, 28.Jan.2020, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo Dejanu: humanitarni koncert u Sportskom centru Dubočica u četvrtak

LESKOVAC

Humanitarni koncert za DejanaVeselinovića, kom je hitno potreban novac za lečenje u Turskoj, biće održan u četvrtak 30.01.2020.godine sa početkom u 19 časova.

Koncert će biti održan u velikoj hali sportova u SRC “Dubočica”.

Cena ulaza je 250din.

Organizatori i JUGpres pozivaju sve dobre ljude koji žele da pomognu Dejanu da pobedi tešku borbu za život da nam >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se pridruže 30.01 u 19 časova u velikoj hali sportova.

Karte možete kupiti na samom ulazu 30.01 u hali sportova i na sledećim lokacijama u gradu: Kris Mobil 3D Mobile Plus

Humanitarna organizacija “Pokreni Život” je pokrenula akcije na teritoriji Srbije i Austrije za Dejana Veselinovića iz Leskovca.

Naš sugradjanin Dejan Veselinović (35), boluje od teške bolesti NEOPLASMA MALIGUM OESOPHAGEI (rak jednjaka), i potrebna mu je naša pomoć!

Naime, Dejanu je predloženo Konzilijarnom odlukom lekara iz Srbije lečenje u Turskoj.

Porodica nema sredstava da finansira hirurški zahvat i tok lečenja te se obraćaju dobrim ljudima da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu našem sugrađaninu Dejanu!

Dejan Veselinović ima suprugu i dvoje dece koja su mu podrška u ovoj teškoj situaciji i zbog kojih se bori i vodi tešku borbu za život i ozdravljenje jer su mu oni najveća podrška i smisao života.

Njemu je naša pomoć neophodna.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.