Pomozimo Aniti

Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo Aniti

LESKOVAC

Anita Stojiljković ima 23 godine i boluje od retke vrste epilepsije.

Za odlazak na lečenje u Tursku potrebno je sakupiti još oko 1500-1700 evra. S obzirom da je ona bivši đak Trgovinsko-ugostiteljske škole, učenici ove škole su već sproveli više akcija prikupljanja pomoći.

Ovaj put su na platou ispred Robne kuće prodavali kolače i limunadu, a sav prihod uplatiće kao dobrovoljni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prilog za Anitu.

Sanja Đokić u ime organizatora kaže da su ovoj humanitarnoj akciji dali naziv „Nije teško biti human“.

„Na ovaj način svi naši učenici uče na primeru da trebamo da budemo  humani i da pružitmo  pomoć svakom kome je ona potrebna. Mi novac za Anitu prikupljamo već duže vreme i nadam se da će se ovoj akciji priključiti i drugi, te ih i pozivamo ovim putem da to učine. Naše malo za nekog je mnogo.“

Broj žiro računa na koji se može uplatiti novac je:

Banka Credit Agricole

Anita Stojiljković, br. računa 330-3100103620380-10

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.