Poljoprivrednicima 24 miliona podsticaja

Izvor: JUGpress.com, 09.Mar.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljoprivrednicima 24 miliona podsticaja

LESKOVAC

Na današnjoj , 29. sednici Gradskog veća,  data je saglasnost na odluku komisije budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede na teritoriji grada Leskovca u vezi dodele podsticajnih sredstava za meru „investicija u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava u 2016. godini“.

Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava raspisan je u 2016. godini, a zahteve su podnela 643 poljoprivredna proizvođača, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dok su pravo na podsticaje ostvarila  642 poljoprivredna proizvođača sa teritorije grada Leskovca. Ukupan iznos koji će biti isplaćen je 24 miliona 311 hiljada dinara, rekla je predsednica Fonda za razvoj poljoprivrede Vesna Nikolić.

Na ovoj sednici uodlučeno je da se iz gradskog budžeta izdvoji 100.000 dinara mesnoj zajednici Slavujevce za izgradnju zvona u okviru crkve Sveti Simeon Stolnik.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.