Policija zadržala četvoricu biciklista na trežnjenju, jedan vozio sa 3 promila alkohola u krvi

Izvor: JužneVesti.com, 04.Mar.2024, 14:55

Policija zadržala četvoricu biciklista na trežnjenju, jedan vozio sa 3 promila alkohola u krvi

U akciji leskovačke i vlasotinačke policije tokom vikenda alkotestirana su 892 vozača i sankcionisan 21 koji je upravljao vozilom, a među njima su bila četvorica biciklista kojima je određeno zadržavanje.

U Leskovcu su trojica biciklista vozila pod dejstvom alkohola, a najveći "skor" na alkotestu imao je 49-godišnjak koji je imao 3,04 promila alkohola u krvi. 59-godišnjak je imao 1,93, a 76-godišnji Leskovčanin >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 1,33 promila. Policija u Vlasotincu zaustavila je 35-godišnjeg biciklistu koji je vozio sa 1,80 promila alkohola.

U saopštenju policije, navodi se da je sankcionisana i 21-godišnja devojka koje je vozila "sitroen“ sa probnom vozačkom dozvolom, a pod dejstvom kokaina i sa 2,01 promil alkohola u organizmu.

Ona nije ustupila prvenstvo prolaza tridesettrogodišnjem vozaču „bmv“ i udarila je u njegov automobil. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih - stoji u saopštenju.

Takođe, iz saobraćaja su isključeni i 26-godišnji vozač "pasata“ sa 1,94 promila alkohola u organizmu, kao i 44-godišnji vozač „renoa“ koji je vozio pod dejstvom benzodiazepina.

Ističu da je ovim vozačima određeno zadržavanje i da će protiv njih biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dvadesetjednogodišnja devojka sa probnom dozvolom vozila pod uticajem kokaina i sa dva promila alkohola u krvi

Izvor: JUGpress.com, 04.Mar.2024

LESKOVAC-VLASOTINCE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Vlasotincu, u toku..vikenda, alkotestirali su 892 vozača i sankcionisali 21 koji je upravljao vozilom..pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, saopštila je policija..Dvadesetjednogodišnja devojka, vozeći „sitroen“...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.