Policija uhvatila lopova koji je skidao šrafove sa pruge

Izvor: juGmedia, 06.Feb.2013, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhvatila lopova koji je skidao šrafove sa pruge

NIŠ – Policija je danas oko 14 časova na pruzi Niš-Leskovac kod sela Pukovca uhvatila na licu mesta jedno osobu koja je krala šrafove sa šina.

Kako nezvanično saznajemo u pitanju je muškarac srednjih godina iz okoline Niša.

Problem krađa šrafova predstavlja sve veći problem za Železnice Srbije a može da ugrozi i bezbednost putnika.

„Kradu i delove sa vagona u staro gvožđe. Na otpadima se takvi delovi otkupljuju po bagatelnim cenama a vrede >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i do 130 hiljada dinara. Na meti su havarisani vagoni koji su locirani u Međurovu, Crvenom Krstu i Trupalu.  Planirali smo da ih repariramo ili da neke delove iskoristimo ali često lopovi budu brži od nas“, saznajemo od radnika Železnice.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uhvaćen lopov koji je skidao šrafove sa pruge

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2013, 09:37

Policija je danas oko 14 časova na pruzi Niš-Leskovac kod sela Pukovca uhvatila na licu mesta jedno osobu koja je krala šrafove sa šina.   Kako nezvanično saznajemo u pitanju je muškarac srednjih godina iz okoline Niša.   Problem krađa šrafova predstavlja sve veći problem za Železnice...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.