Policija trvdi da je u Tupalu našla samo 95 stabljike i 16 grama marihuane

Izvor: JUGpress.com, 18.Avg.2016, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija trvdi da je u Tupalu našla samo 95 stabljike i 16 grama marihuane

LESKOVAC-MEDVEDJA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili  Dž. A. (1985) iz okoline Medveđe, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštile je policija danas .

Policija je na području Medveđe, pronašla 95 stabljika marihuane koju su, kako se sumnja, uzgajali Dž. A. i četrdesetdvogodišnja žena, navodi se u saopštenju.

Po naredbi sudije za predhodni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << postupak Višeg suda u Leskovcu izvršen je pretres prostorija Dž. A. i tom prilikom je pronađeno još oko 16 grama marihuane, tvrdi policija.

Veštačenje je izvršeno u Kriminalističko-tehničkom centru u Nišu.

Sudija za predhodni postupak je na predlog osnovnog javnog tužioca u Lebanu Dž. A. odredio pritvor do 30 dana, dok je protiv žene podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Ovu akciju je izvela policija iz Lebana a prema prvim informacijama koje  je JUGpress dobio psole akcije,  policija je pronašla više od pet kilograma suve materije za koju se sumnjalo da je marihuana .

Ovo je treća akcija zaplene droge na teritoriji opštine Medvedja koju izvode pripadnicui policije iz susedne opštine  Lebana  a ne policajci sa teritorije matične opštine.

Sem ove akcije u Tupalu, u kome žive isključivo Albanci, policija iz Lebana je ranije drogu  pronašla u selu Tulare, u kome žive Srbi i Crnogorci , i selu Marovca, koje se nalaze uz samu administrativnu liniju sa Kosovom i u kome  žive Srbi.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

PORODIČNO: Bračni par iz Medveđe uzgajao marihuanu

Izvor: Kurir, 18.Avg.2016

...Policija je na području Medveđe, pronaššla 95 stabljika marihuane, a u stanu osumnjičenog još oko 16 grama marihuane..DŽA se tereti da je počinio krivično delo neovlaššćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga..Veštačenje biljki je, kako se navodi, obavljeno u kriminalističko-tehničkom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.