Policija: Dragan Mitrović Kića udario u policijsko vozilo pa glavom u ivičnjak!

Izvor: juGmedia, 25.Avg.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Dragan Mitrović Kića udario u policijsko vozilo pa glavom u ivičnjak!

Policijska uprava Leskovac demantovala je danas optužbe Dragana Mitrovića Kiće da su ga rano jutros pretukli policajci i u saopštenju navela da se on sam povredio tako što je biciklom udario u policijsko vozilo, odbio se od njega i pao tresnuvši glavom o ivičnjak trotoara.

Šta više, navodi se da Mitrović nije imao primedbe na postupanja policije, te da će protiv njega biti podnete prijave za više prekrašaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Patrola Policijske uprave u Leskovcu u noći između petka i subote, u cilju vršenja kontrole lica, više puta pokušala da zaustavi D.M. koji se kretao biciklom, a koji se oglušio na naredbe policijskih službenika i upućujući im uvredljive reči nastavio kretanje.

D.M. je nakon kraće potrage uočen u Ulici cara Dušana, gde se takođe nije zaustavio uprkos uključenim svetlosnim i zvučnim signalizacijama na policijskom vozilu i naredjenju službenika, te je tom prilikom izgubio kontrolu nad biciklom i udario najpre u prednja vrata službenog vozila i potom pao na betonski trotoar udarivši glavom u ivičnjak.

Njemu su u bolnici konstatovane lake telesne povrede, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,95 promila alkohola u krvi.

Takođe, obaveštavamo Vas da se D.M izjasnio da nema primedbi na postupanje policijskih službenika.

O navedenom događaju konsultovan je dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu. Protiv D.M. će biti podnete prijave za učinjene prekršaje zbog povreda odredaba Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i Zakona o javnom redu i miru, odnosno zbog vožnje u zabranjenom smeru, vožnje pod dejstvom alkohola, vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i nedavanja na uvid lične karte“.

Jugmedia poseduje snimak razgovora sa Draganom Mitrovićem koji će nakndno biti objavljen

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.