Policajca u Vlasotincu ubili banditi iz Berana

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2012, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajca u Vlasotincu ubili banditi iz Berana

VLASOTINCE/LESKOVAC – Za smrt policajca Miroslava Stamenkovića (25) iz Leskovca, koji je ubijen danas u Vlasotincu, kriva su trojica mladića iz Berana – Darinko Vušurović (29),  Adnan Šuntić (21) i Velibor Lutovc (28), koji je, nezvanično, policajca ranio u srce.

Ovi Berančani, za koje direktor srpske policije Milorad Veljović nije bio siguran da li imaju i srpsko državljanstvo, poznati su po mnogim nedelima u Crnoj Gori.

Darinko Vušurović, bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bokser Radničkog iz Berana, pravosnažno je osuđen na tri godine zatvora zbog krijumčarenja 15 kilograma “skanka”, 17 puta je prekršajno osuđivan i ima pet krivičnih prijava.

Velibor Lutovac je pre deset godina u holu srednje Medicinske škole u Beranama pokušao da ubije školskog druga, a Adnan Šuntić je septembra 2010. ranjen u obračunu dve grupe mladića u Beranu.

Terete se i za druga krivična dela.

Prema izjavi istražnog sudije Višeg suda u Leskovcu Nebojše Stojkovića, oni su pre nekoliko dana zakupili stan u Leskovcu, a izvori Jugmedie navode da je vlasnik “Unce”, koji ima i pogon za izradu nakita od zlata i srebra i još šest zlatarskih radnji, bio “tipovan”.

Inače, ranjeni policajac, kako je ranije javila Jugmedia, uspeo je da uzvrati vatru i da teško rani Vušorovića i Lutovca, koji, verovatno, nisu slutili da će pokušaj pljačke zlatare “Unca” u centru Vlasotinca, biti njihovo poslednje krivično delo.

Šuntića su uhapsile Stamenkovićeve kolege, pristigle minut posle obračuna u ulici Ive Lole Ribara.

Miroslav Stamenković je imao devojku i nameravo da se ženi.

Za sobom je ostavio neutešne roditelje, sestru i sestriće.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Ništa novo: Ubice policajca imali debeli dosije u policiji

Izvor: Kurir, 14.Dec.2012

Darinko Vušurović, Velibor Lutovac i Adnan Šuntić, koji su danas u Vlasotincu opljačkali zlataru i ubili policajca, pripadali su miljeu osoba sa velikim policijskim dosijeima u Crnoj Gori..PODGORICA - Darinko Vušurović, Velibor Lutovac i Adnan Šuntić, koji su danas u Vlasotincu opljačkali zlataru...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.