Policajac pregazio ženu, pa pucao sebi u glavu

Izvor: Blic, 19.Dec.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac pregazio ženu, pa pucao sebi u glavu

Leskovački saobraćajni policajac S.Ž. (34) danas oko 15.10 ubio se hicem iz službenog pištolja jer je prethodno van pešačkog prelaza povredio jednu sugrađanku.

Tragedija se dogodila u leskovačkom Bulevaru oslobođenja, nedaleko od bivšeg restorana "Madera".

Saobraćajni policajac se ubio naočigled kolega, građana i televizijske ekipe.

Samoubistvu je prethodila saobraćajna nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koju je prema rečima očevidaca izazvao nesrećni policajac tako što je automobilom "jugo" udario van pešačkog prelaza jednu ženu, koja je u svesnom prevezena u Urgentni centar leskovačke bolnice.

Policajac je bio u automobilu nakon što su njegove kolege došle na lice mesta i dok je obeležavano mesto nesreće, policajac je izvukao pištolj i ubio se, pucajući iz pištolja u glavu.

Televizija nije zabeležila sam čin ubistva, ali jeste preneražena lica okupljenih ljudi.

U policiji je "Blicu" rečeno da policajac nije bio na dužnosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac pregazio ženu, pa se ubio iz službenog pištolja

Izvor: Blic, 19.Dec.2011

Leskovački saobraćajni policajac S.Ž. (34) danas oko 15.10 ubio se hicem iz službenog pištolja jer je prethodno van pešačkog prelaza povredio jednu sugrađanku, staru 43 godine. ..Tragedija se dogodila u leskovačkom Bulevaru oslobođenja, nedaleko od bivšeg restorana "Madera"...Saobraćajni...

Nastavak na Blic...

Policajac pregazio ženu, a potom se ubio

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2011

Leskovački saobraćajni policajac S.Ž. (34) danas oko 15.10 ubio se hicem iz službenog pištolja jer je prethodno van pešačkog prelaza povredio jednu sugrađanku, staru 43 godine.

Nastavak na Radio 021...

Saobraćajac pregazio ženu, pa se ubio

Izvor: Mondo, 19.Dec.2011

Saobraćajni policajac iz Leskovca ubio se danas iz službenog pištolja posle saobraćajne nesreće u centru grada gde je svojim "jugom" udario ženu.

Nastavak na Mondo...

Policajac pregazio ženu, pa se ubio a ona preživela

Izvor: Press, 19.Dec.2011

Šokantno: Živković van pešačkog prelaza svojim „jugom" udario Tanju Marinković (44), a kada je video šta je uradio, izvadio službeni pištolj i pucao sebi u glavu naočigled okupljenih građana i TV ekipa koje su snimale događaj.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.