Izvor: JUGpress.com, 18.Apr.2023, 23:26

Pokret SRCE pita: Na osnovu kojih parametara su uvećani računi za prešišćavanje otpadnih voda?

LESKOVAC

Inicijativni odbor Pokreta SRCE Leskovac pita gradske vlasti u otvorenom pismu na osnovu kojih tačno parametara Su uvećani računi za prešišćavanje otpadnih voda.

Evo njihovog pisma :

Poštovani predstavnici gradske uprave,

s obzirom da niste našli za shodno da odgovorite na pitanja građana i opozicionih pokreta i stranaka u gradu, u vezi višestruko uvećanih računa za vodu –  stavka za prečišćavanje otpadnih voda, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Inicijativni odbor Pokreta SRCE postavlja pitanja na koja želi odgovore u najkraćem roku, koje takođe očekuju i svi nezadovoljni građani:

Zašto su računi za vodu uvećani baš sada?

Zašto i na osnovu kojih parametara  su određena takva uvećanja računa?

U šta će biti potrošen novac koji će građani dati kroz ova uvećanja?

Po kojoj logici se naplaćuje ista količina utrošene  i prerađene vode, ako mi deo utrošimo na piće, pranje auta, zalivanje bašte, zar je i to prerađena voda?

Da li mi uz kupljeni burek moramo da platimo i jogurt i ako ga ne pijemo i nismo ga tražili? Da li je slučajnost to da su istovetna uvećanja računa, po istim stavkama, dobili i građani Subotice? , navodi se u otvorenom pismu Inicijativnog odbora Pokreta SRCE Leskovac.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.