Pokosio stubiće, pa se još buni (FOTO)

Izvor: juGmedia, 14.Jun.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokosio stubiće, pa se još buni (FOTO)

LESKOVAC – Vozač „Pežoa“ leskovačkih registaskih oznaka pokosio je danas 4 novopostavljena stubića na Bulevaru oslobođenja, a kada su ga saobraćajci zaustavili počeo je da se raspravlja sa njima.

Do nezgode je došlo oko 18 časova na semaforima ispred gradske biblioteke, a očevicima još uvek nije jasno kako je njihov sugrađanin uspeo da uništi zaštitne stubove.

„Samo se čuo neverovatno jak prasak. Nisam uspeo da vidim iz kog pravca ide ali >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su stubići počeli da lete na sve strane. Nakon toga ga je odmah zaustavila saobraćajna policija. Sreća što tog momenta na tom mestu nije bilo prolaznika“, priča nam očevidac.

Vozač „Pežoa“ je počeo da se buni i opire policajcima koji su ga zaustavili, a u „negodovanju“ mu se pridružilo još nekoliko Leskovčana, koji ga očigledno poznaju, ne dozvoljavajući saobraćajcima da odrade svoj posao.

Rasprava u centru grada još uvek traje.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.