Pokloni za novorođene bebe

Izvor: juGmedia, 03.Jan.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokloni za novorođene bebe

Zamenica gradonačelnika Leskovca Jasmina Ranđelović uručila je danas, u već tradicionalnoj akciji darivanja, vaučere majkama koje su se porodile od početka ove godine.

Ona je u leskovačkom porodilištu uručila 10 vaučera za kupovinu oprema za bebe majkama iz Leskovca i okoline.

Između ostalih poklone su dobile Jelena Marković >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << iz Leskovca za svoju malu Janju, dete koje je dugo čekala, Dijana Ranđelović za bebu Savu, Jelena Mišić iz Vučja i Ana Nikolić iz Leskovca za svoju drugu po redu devojčicu.

Uručujući vaučere Ranđelovićevićeva, koja je inače, na specijalizaciji za ginekologiju i akušerstvo, je majkama čestitala Novu godinu, rođenje deteta, raspitivala se kako je prošao porođaj i kako su bebe.

Inače, od početka godine do danas u 14 časova, u leskovačkom porodilištu rođeno je 13 beba, 9 devojčica i 4 dečaka.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vaučeri za deset prvorodjenih beba

Izvor: JUGpress.com, 03.Jan.2018

LESKOVAC..Zamenica gradonačelnika Leskovca  Jasmina Ranđelović obišla je Službu za ginekologiju i akušerstvo Opšte bolnice u Leskovcu...Ona je uručil vaučere u iznosu od 20.000 dinara za prvih 10 beba rođenih u 2018. godini...PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype..I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.