Izvor: JUGpress.com, 19.Jun.2022, 12:08

Pojačava se Rukometni klub “Dubočica 54”

LESKOVAC

Uprava RK „Dubočica 54“ uveliko radi na osveženju tima za narednu sezonu. Leskovačkog superligaša i potpisani su dvogodišnjeg ugovori sa dva igrača. Nemanja Milovanović (27) igra na poziciji levog beka i dolazi iz „Metaloplastike“ nakon svog drugog mandata u pomenutom klubu. Pre toga je u šabačkom klubu bio od 2013. godine i tamo je proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pet sezona. Nastupao je za „Železničar“ iz Niša od 2018. do 2020., a potom i za grčki „Olimpijakos“. Nemanja je tri puta osvojio Kup Srbije (2016, 2018 i 2022. godine), a učestvovao je u evropskom kupu nekoliko sezona, SEHA ligi i bio član juniorske i seniorske reprezentacije Srbije.

Golman Stefan Arđelan (26) svoju karijeru započeo je u „Crvenoj Zvezdi“ iz Mokrina odakle 2016. godine odlazi u „Spartak“ iz Subotice. Tamo se zadržao četiri i po godine, a treba napomenuti da je i bio kapiten „Spartaka“ poslednje dve godine. Nakon toga, 2021. kratko boravi u Kaću gde je nastupao za ekipu „Jugovića“. Zatim se seli u ekipu „Mokre Gore“ iz Zubinog Potoka gde je igrao u sezoni 2021/2022.

Iz kluba poručuju da su ekipi priključili i nekolicinu domaćih igrača, te da u nastavku klub računaju na doprinos Nikole Stefanovića (29), Marka Džunića (19), Ognjena Trajkovića (16) i drugih mladih igrača.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.