Izvor: JUGpress.com, 05.Jun.2023, 21:29

Pojačava se RK „Dubočica 54“

LESKOVAC

Rukovodstvo Rukometnog kluba „Dubočica 54“ dogovorilo je saradnju sa dva igrača za narednu sezonu. U Leskovac dolazi Petar Petrović, dvadesetsedmogodišnji Vranjanac koji igra na poziciji pivotmena, a u odbrani pokriva centralne pozicije.

Petrović je ponikao je u ekipi Vranja., a nastupao je za „Železničar 1949“ i „Radnički“ iz Kragujevca, dok u „Dubočicu 54“ dolazi iz ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Jugovića“ iz Kaća.

Pojačanja su i braća Pavlović, Lazar i Miloš (23), koji dolaze iz ekipe „Proletera“ iz Zrenjanina. Do sada nastupali i za „Dinamo“ iz Pančeva i „Šamot“ iz Aranđelovca. Lazar igra na poziciji desnog krila, dok Miloš igra na poziciji srednjeg beka. Radi se o dvojici jako perspektivnih mladih igrača pred kojima je sjajna karijera, smatra rukovodstvo leskovačkog superligaša. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.