Pogledajte veličanstvene snimke Leskovca iz vazduha (FOTO)

Izvor: juGmedia, 05.Feb.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte veličanstvene snimke Leskovca iz vazduha (FOTO)

LESKOVAC – Leskovački najuspešniji paraglajderista Goran Jović je entuzijazista koji se iz hobija bavi snimanjem iz vazduha.

Njegove fotografije su objavljene na blogu “Moj grad Leskovac”, koji navodi da je Jović inspirisao autore stranice da naprave čitavu jednu temu koja će se baviti ovakvim fotografijama.

Da bi panorama Leskovca iz vazduha >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << izgledala tako veličanstveno, Jović je snimalo u nekoliko navrata.

Na fotografijama možete videti kako iz pštičje perspective izgleda centar grada, zaalzak sunca nad Leskovcem, zgrada bolnice, Doma zdravlja ili autobuska stanica.

Ovaj kolaž takođe sadrži i neke fotografije koje su nam poslali drugi autori.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.