Poginuo traktorista

Izvor: juGmedia, 26.Jan.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo traktorista

LESKOVAC/VLASOTINCE– Od posledica zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na putu kod Vlasotinca, preminuo je vozač traktora, star 71 godinu.

Nesreća se dogodila 23. januara oko 10 čaosva na putnom pravcu Lipovica – Vlasotince, kod sela Sredor. Teške povrede opasne po život je zadobio 71-godišnji vozač traktora koji je prevezen u Urgentni centar u Leskovcu a zatim u Kliničko bolnički centar u Nišu.

Od zadobijenih povreda vozač je u toku noći preminuo na odeljenju intenzivne nege. Do saobrćajne nezgode je došlo usled sletanja traktora sa puta.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastradao vozač traktora kod Vlasotinca

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2015

Vozač traktora (71) preminuo je u bolnici od povreda zadobijenih na putu Lipovica-Vlasotince, kada je traktorom sleteo sa puta...Nesreća se dogodila 23. januara oko 10h kod sela Sredor...Vozač je prevezen u Urgentni centar u Leskovcu, a zatim u Klinički centar u Nišu. Od zadobijenih povreda vozač...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.