Poginuo radnik Elektrodistribucije na radnom mestu

Izvor: juGmedia, 12.Okt.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik Elektrodistribucije na radnom mestu

Radnika Elektrodistribucije Leskovac Z.G. iz Bojnika udarila je struja dok je vršio remont trafostanice u selu Orane i on je preminuo na putu do bolnice dok su mu lekari Hitne pomoći iz Bojnika pružali pomoć, potvrđeno je juGmedii.

Kako saznajemo, nesrećni mladić suočio se sa strujnim udarom od 10.000 volti, a direktor Elektrodistribuicije Leskovac Miroslav Docić kaže da se isputuju uzroci ove nesreće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Detalje ćemo znati kada sprovedemo istragu. Obavešteni su svi naši organi koji su zaduženi za PZR, obaveštena je inspekcija i organi reda. Jedino što mogu da vam potvrdim da je u pitanju strujni udar”, kazao nam je Docić.

Mladić je bio angažovan kao radnik Elektrodistribucije preko private agencije.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U LESKOVCU Radnika udarila struja dok je popravljao trafostanicu, preminuo na licu mesta

Izvor: Blic, 12.Okt.2018

Radnika Elektrodistribucije Leskovac udarila je struja dok je vršio remont trafostanice u selu Orane i on je preminuo na putu do bolnice dok su mu lekari Hitne pomoći iz Bojnika pružali pomoć.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.