Izvor: JUGpress.com, 15.Mar.2024, 22:07

Podrška advokata kolegi koji je fizički napadnut

LESKOVAC
Ispred Osnovnog suda u Leskovcu okupili su se advokati kako bi pružili podršku svom kolegi koji je nedavno fizički napadnut u svojoj kancelariji i koji je tom prilikom zadobio i telesne povrede. Aleksandar Pavlović, predsednik Zajednice advokata Leskovca, kaže da je ovo prvi put da dođe do fizičkog napada.
„Do sada su se napadi odnosili samo na verbalne pretnje. Pozvali smo našu advokatsku zajednicu u Leskovcu broji blizu 300 advokata, kao i veliki broj pripravnika i saradnika, da se okupimo i na simboličan način damo podršku našem kolegi, ali i da ukažemo na to da je ovo...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.