Izvor: JUGpress.com, 21.Jul.2021, 17:37

Podeljena treća tura auto sedišta

LESKOVAC

U sali Narodnog pozorišta u Leskovcu održana je treća po redu podela auto-sedišta koja grad poklanja bebama rođenim u 2021. godini. Podeljeno je 133 sedišta roditeljima koji su svoje prinove dobili u maju i junu. Zamenica gradonačelnika Lidija Dimitrijević je ovom prilikom podsetila da je već uručeno 230 sedišta.

„Odgovornost rukovodilaca lokalne samouprave ogleda se u stabilnosti, dobrom funkcionisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << svih segmenata društva i postavljanju stabilnih temelja za budući razvoj. Mladi i deca su ti temelji na kojima se gradi sigurna budućnost, te s toga grad zajedničkim snagama sa roditeljima želi da obezbedi sve neophodne uslove za odrastanje i bezbrižno detinjstvo. Želja nam je da nas češće obraduju medijski natpisi poput skorašnjih da se u Leskovcu u toku jednog dana rodilo devet beba.“

Ana Petrović iz Leskovca, majka dvomesečne Lene, smatra da je podrška porodicama sa malom decom od strane lokalne samouprave značajna.

„Nakon što sam se drugi put u životu ostvarila kao majka, imam razlog više da se borim i brinem za svoju decu. Izdaci za podizanje potomstva nisu mali, zato je ova podrška značajna i ja se u ume svih roditelja i u svoje ime zahvaljujem.“

Roditelji koji nisu mogli da prisustvuju uručenju će sedišta moći da preuzmu na portirnici u ulici Pana Đukića br. 9.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.